Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:59 | 03/11/2017

Στη σύλληψη νεαρού ημεδαπού προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ο οποίος ενέχεται σε πλήθος κλοπών από καταστήματα και οχήματα που βρίσκονται σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 26χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφία για Διακεκριμένες περιπτώσεις Κλοπής, Απείθεια και παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, ξημερώματα χθες (02-11-2017), ο προαναφερόμενος άντρας, αφού διέρρηξε ζαχαροπλαστείο στη Μενεμένη, αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και διάφορα είδη που είχε προς πώληση το κατάστημα, ενώ διέφυγε με κλεμμένο αυτοκίνητο που είχε αφαιρέσει νωρίτερα από την ίδια περιοχή.

Στο πλαίσιο αναζήτησης του δράστη, περιπολούντες αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης τον εντόπισαν άμεσα και σε σήμα τους για ακινητοποίηση του οχήματος προκειμένου να ελεγχθεί, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς, προσπάθησε επανειλημμένα και ανεπιτυχώς να εμβολίσει περιπολικό προκειμένου να διαφύγει.

Σε έρευνα του οχήματος και στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν κλοπιμαία, διαρρηκτικά εργαλεία, κινητό τηλέφωνο και μικροποσότητα κοκαίνης.

Η περαιτέρω μεθοδική και ενδελεχής αστυνομική έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση δέκα (10) ακόμη περιπτώσεων κλοπών, πέντε σε οχήματα και πέντε σε καταστήματα που έλαβαν χώρα σε Μενεμένη, Αμπελόκηπους και Νεάπολη, απ’ όπου ο 26χρονος αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών και διάφορα εμπορεύματα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis