Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 04/05/2018

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούν για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες διακινήσεις μεταναστών, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα  δύο άτομα και απέτρεψαν την παράνομη μεταφορά συνολικά  13  αλλοδαπών.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς ηλικίας 28 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίσταση, δικογραφία για συμμορία, παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν Ι.Χ.Ε. στην περιοχή των Κερδυλλίων, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν, ωστόσο ο 28χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας, ο οδηγός του οποίου διέφυγε, πλην όμως έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίσθηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα στην ίδια περιοχή, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 40χρονος συνοδηγός, καθώς και  13  παράτυποι μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα τις προηγούμενες ημέρες μέσω της Ελληνοτουρκικής μεθορίου, έναντι χρηματικού ποσού, με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αλλοδαποί

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis