Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 25/09/2018

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη 17χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, κλοπή και σωματική βλάβη.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές σήμερα (25-09-2018) στην οδό Λαγκαδά, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος, ο οποίος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε κολωνάκια πεζοδρομίου.

Από τον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν επτά (7) αλλοδαποί, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν σε Νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι, κατά την ακινητοποίησή του, ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί πριν τρεις μέρες από την περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis