Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:51 | 29/01/2016

Μια ακόμη επιτυχία έρχεται να προστεθεί στο ενεργητικό του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου στη μάχη κατά των ναρκωτικών, μετά τη συντονισμένη και επιτυχημένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν προχθές στο Μενίδι της Αττικής.
Πληροφορίες που είχαν πως μεγαλοδιακινητής ηρωίνης έστελνε ποσότητες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και τη Ζάκυνθο, τους έφερε στην Αθήνα όπου με τη συνδρομή συναδέλφων τους ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους έκαναν λόγο για δυο άνδρες Ρωμά, πατέρα και γιο, 37 και 18 ετών αντίστοιχα που κατοικούσαν σε καταυλισμό στο Μενίδι.
Αφού τους εντόπισαν, αστυνομικός προσποιήθηκε τον πελάτη και κατά τη διάρκεια της συναλλαγής, τη στιγμή δηλαδή που ο φερόμενος ως δράστης προσπαθούσε να πουλήσει μεγάλη ποσότητα 85 γραμμαρίων ηρωϊνης εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί. Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους με τη συνδρομή τόσο του γιου του, όσο και άλλων Ρωμά που συγκεντρώθηκαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.
Ωστόσο, και παρά τον ελαφρύ τραυματισμό δυο αστυνομικών του νησιού μας, η επιτυχία ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη σύλληψή τους και την κατάσχεση 85 γραμμαρίων ηρωϊνης.
Ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει και κατα το παρελθόν τις διωκτικές αρχές της Αθηνας για παρόμοιες υποθέσεις. Μετά την απολογια του, και με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

 

 

http://imerazante.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis