Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:45 | 11/03/2018

Τα επεισόδια ξεκίνησαν περίπου στις 16:00 το απόγευμα έξω από τα πανεπιστήμια, ανάμεσα σε φιλάθλους και διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν μπουκάλια και πέτρες στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψης.

Περίπου 20 λεπτά αργότερα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στην Λαμπράκη. Έστησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους αποριμμάτων.

Νωρίτερα, στις 15:15 μετά το μεσημέρι, ξεκίνησε η πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ με κατεύθυνση το γήπεδο της Τούμπας με την Εγνατία να κλείνει και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι οπαδοί της ομάδας είχαν αρχίσει να φτάνουν από νωρίς στη πλατεία Αριστοτέλους και πιο συγκεκριμένα στο Άγαλμα του Βενιζέλου, για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο που ήταν για τις 14:00. Μάλιστα, λόγω των χθεσινοβραδινών εξελίξεων, οι Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Μερική δικαίωση για τον ΠΑΟΚ. Δεν υποχωρούμε μέχρι να οριστεί η διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας συνεχίζεται, σήμερα όλοι στην πλατεία Αριστοτέλους στις 14:00. Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη». Στο σημείο πήγαν από νωρίς περίπου 1000 φίλοι του ΠΑΟΚ, με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς.

Πηγή: ThousandNews, www.newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis