Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:43 | 22/02/2015

 

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου κόντρα στη Λάρισα στη 18η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League με 1-0, όπως αυτό που θα θυμούνται όλοι από το ντέρμπι του “Κάμπου” είναι τα επεισόδια που συνέβησαν στο 80', η διακοπή του αγώνα και η χρήση χημικών από την αστυνομία.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως στο 73' έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Πινδώνη και στο 80' το παιχνίδι διεκόπη για 25', λόγω επεισοδίων.

Οπαδοί της Λάρισας κινήθηκαν προς τους φιλοξενούμενους, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική! Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, αλλά και πάλι οι οπαδοί των γηπεδούχων πετούσαν καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ανάγκασε τον διαιτητή και τους Βολιώτες να τρέξουν για τα αποδυτήρια. Το παιχνίδι συνεχίστηκε έπειτα από 25 λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν την ΑΕΛ στην τέταρτη θέση και είναι πλέον είναι στο -1 από τα play-off.

Λάρισα: Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Καρανίκας (46' Ένγκεσάν), Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πινδώνης, Ελιομάρ (60' Ρίστοβιτς), Σερτζίνιο, Μπόγιοβιτς 

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Ζέρης, Ρόκας, Νικολιάς (81' Μακρυδημήτρης), Μπουτζίκος, Τριανταφυλλάκος, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Μπεριάν, Θέος (58' Κυζιρίδης), Διαμαντόπουλος (66' Μπαλντοβάλιεφ).

http://www.newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis