Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:51 | 29/01/2017

Ούτε ανάσα δεν παίρνουν οι αστυνομικοί στη Χίο με τα αλλεπάλληλα περιστατικά που καλούνται να αντιμετωπίσουν, τόσο στον καταυλισμό της Σούδας με τις συχνές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών, όσο και με τα αλλεπάλληλα κρούσματα κλοπών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας ερευνούν με προσοχή την καταγγελία που δέχθηκαν από δύο Αλγερινούς ηλικίας 18 και 36 χρόνων, ότι το βράδυ της Παρασκευής δέχθηκαν επίθεση με ρόπαλα και σιδερολοστούς από άλλους αλλοδαπούς, οι οποίοι τους τραυμάτισαν σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Οι δράστες δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, μέσα σε λιγότερο από ένα 24ωρο η Ασφάλεια επιλήφθηκε σε τρεις διαρρήξεις στο κέντρο της πόλης της Χίου. Η πρώτη έγινε στο κατάστημα ενός 46χρονου όπου οι δράστες παραβίασαν μια βοηθητική είσοδο και άρπαξαν 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, η δεύτερη στο κατάστημα μιας 54χρονης όπου παραβίασαν το παράθυρο και έκλεψαν 60 ευρώ και η Τρίτη στο κατάστημα ενός 41χρονου όπου οι παραβίασαν μια εξωτερική κατασκευή αλλά δεν μπόρεσαν να κλέψουν κάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis