Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 25/03/2017

Επεισόδια έγιναν στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου κατά την διάρκεια αντιφασιστικής – αντιναζιστικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στον Καλυκά  στο ύψος όπου έχουν ανοίξει τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Αρχικά δεκάδες άτομα αντιφασιστικών οργανώσεων και αντιεξουσιαστών φώναξαν συνθήματα κατά του φασισμού ζητώντας το κλείσιμο των γραφείων. Στην συνέχεια, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επικράτησε ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που ήταν στην περιοχή.  Οι διαδηλωτές  πέταξαν πέτρες ενώ οι αστυνομικοί “απάντησαν” με χρήση χημικών.

Αμέσως μετά οι διαδηλωτές, αφού έβαλαν φωτιές σε κάδους, προχώρησαν προς το Αστυνομικό Μέγαρο όπου είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Η ένταση συνεχίστηκε με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών και χειρομβοβίδων κρότου – λάμψης προκειμένου να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Η ομάδα των διαδηλωτών αποχώρησε και κατευθύνθηκε προς την οδό Αναγνώστη Γογονή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες,  προσήχθησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο τρεις γυναίκες που συμμετείχαν στην διαδήλωση, οι οποίες μετά από λίγο αφέθηκαν ελεύθερες.

ΠΗΓΗ: haniotika-nea.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis