Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:29 | 18/09/2018

Μεγάλη ένταση  στο κέντρο του Αγρινίου στην πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Σοκάρει το γεγονός πως 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στην κεντρική πλατεία  κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν.

Η νεαρή φέρεται να χτυπήθηκε από αιχμηρό βαρύ αντικείμενο στο πρόσωπο ενώ καθόταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία. Μεταφέρεται με το ΕΚΑΒ εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου έχοντας μάλιστα χάσει αρκετό αίμα.

Η κεντρική πλατεία, όπως προηγουμένως και η πλατεία στο σταθμό του τρένου,  μετατράπηκε σε πεδίο μάχης καθώς από την πλευρά των αντεξουσιαστών εκσφενδονίστηκαν πέτρες και μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης.

Στην πλατεία του Αγρινίου, ώρα αιχμής,  επικράτησε πανζουρλισμός και μεγάλη ανησυχία για την νεαρή γυναίκα που χτυπήθηκε με πολλούς διερχόμενους να σπεύδουν για πρώτες βοήθειες.

[custom:google-ads]

Η πορεία ξεκίνησε στις 20.30 με αφετηρία την πλατεία Δημάδη   με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων. Κάποιοι εξ αυτών φορούσαν κουκούλες. Διέσχισε τις οδούς Παπαστράτου, Σουλίου, Δαγκλή, έφτασε μέχρι τη Μαβίλη όπου σημειώθηκαν τα πρώτα σοβαρά επεισόδια και ακολούθως οδηγήθηκε στην πλατεία που έγινε πεδίο μάχης. Εκεί τραυματίστηκε και η 19χρονη.

Η αστυνομία που είχε μεγάλη  παρουσία στο κέντρο  στη συνέχεια ξεκίνησε τις αναζητήσεις για εμπλεκόμενους στα επεισόδια . Αναζητήσεις που κυρίως στράφησαν στην περιοχή του πάρκου.



 
agrinionews.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis