Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:59 | 09/07/2020

Η συγκεκριμένη αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Έδεσσας και σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένει την άφιξη ΕΚΑΒ για την παροχή βοήθειας στον συνοδό της αμαξοστοιχίας.

[custom:google-ads]

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η Άμεση Δράση που προσήγαγε τον 24χρονο επιβάτη. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η προσαγωγή έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας, ενώ ο 24χρονος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της πόλης. Ο ελεγκτής διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, και σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλει μήνυση για το συμβάν κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες. Η αμαξοστοιχία παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στο σιδηροδρομικό σταθμό της Βέροιας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

«Η αμαξοστοιχία 84 (Φλώρινα-Θεσσαλονίκη) αναμένει την άφιξη ΕΚΑΒ στο ΣΣ Εδεσσας για παροχή βοήθειας σε προσωπικό συνοδείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο συνοδός της αμαξοστοιχίας υπέστη σωματική επίθεση από επιβάτη, μετά από υπόδειξη για την υποχρεωτική χρήση μάσκας, την οποία ο επιβάτης αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί».

grtimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis