Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 31/10/2017

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ επέδωσε «Επιβράβευση Αριστείας - Εξαίρετων Πράξεων» σε τέσσερα (4) στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, διότι πέραν και άνω των προβλεπομένων υπηρεσιακών τους καθηκόντων και επιπλέον του προβλεπομένου ωραρίου, η απόδοση τους υπερέβη το καλώς εννοούμενο καθήκον.

[custom:google-ads]

    Ειδικότερα, επιδόθηκε η «Επιβράβευση Αριστείας-Εξαίρετων Πράξεων» στους:

  • Σημαιοφόρο(Ε) Δημήτριο Γεωργάκη ΠΝ και Μόνιμο Πολιτικό Υπάλληλο Α΄ βαθμού Νικόλαο Πετσάβα, που υπηρετούν στο Ναύσταθμο Κρήτης, διότι σχεδίασαν, υλοποίησαν και ολοκλήρωσαν επιτυχώς την εγκατάσταση και δοκιμή του συστήματος παραμετρικής παρακολούθησης και επιτήρησης των εγκαταστάσεων και πλοίων της Διοίκησης και Βάσης Ταχέων Σκαφών. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα ενεργοποίησης, παρακολούθησης και επιτήρησης ζωτικών συστημάτων, εγκαταστάσεων και πλοίων σε πραγματικό χρόνο με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος για το Πολεμικό Ναυτικό.
  • Ανθυπασπιστή (ΗΝ/ΡΕ) Αλέξανδρο Λάη, που υπηρετεί στην κανονιοφόρο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, διότι με δική του πρωτοβουλία προέβη στην επιτυχή εγκατάσταση ραντάρ ναυτιλίας τύπου SIMRAD καθώς και συστήματος Ναυτιλίας και Πλοήγησης (ECDIS) τύπου ORCA MASTER G2, επί του πλοίου, αναβαθμίζοντας το έργο του προσωπικού της γέφυρας και του κέντρου επιχειρήσεων.
  • Ανθυπασπιστή (ΗΝ/ΡΕ) Κωνσταντίνο Μαρτζίκο, που κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στην κανονιοφόρο ΜΑΧΗΤΗΣ, με δική του πρωτοβουλία συνέταξε εμπεριστατωμένη μελέτη επαύξησης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων των κανονιοφόρων και εγκατέστησε το σύστημα Automatic Dependent Surveillance-Broadcast στα πλοία της Διοίκησης Πλοίων Επιτήρησης με εξαιρετικά χαμηλό οικονομικό κόστος για το Πολεμικό Ναυτικό.

    Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έχει καθιερώσει τα τελευταία έτη το θεσμό της επιβράβευσης και της ανάδειξης της αριστείας και των εξαίρετων πράξεων των στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, ως ελάχιστη αναγνώριση στο πρόσωπό τους.

    Με την ευρεία ανάδειξη των προτύπων επιδιώκεται η ηθική αμοιβή του εκάστοτε στελέχους, η καταξίωσή του πέραν του στενού επαγγελματικού του κύκλου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, αλλά και η παροχή επιπλέον κινήτρων στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού για επιδίωξη της αριστείας και ανάδειξη των καινοτόμων ιδεών. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθιερώθηκε συμπληρωματικά προς τις ήδη υφιστάμενες διαδικασίες αξιολόγησης και επιβράβευσης και δεν περιορίζεται σε κατηγορίες στελεχών και σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis