ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΡΙΔΗ: «Δε θα μου λέτε εσείς τι να κάνω»

ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΡΙΔΗ: «Δε θα μου λέτε εσείς τι να κάνω»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΟΡΙΔΗ: «Δε θα μου λέτε εσείς τι να κάνω»

«Δεν θα μου λέτε εσείς τι να κάνω, εμείς είμαστε βουλευτές, μας θίγετε όλους με αυτήν την συμπεριφορά. Διαβάστε τη διαδικασία πρώτα», ήταν η «φαρμακερή» ατάκα του Μάκη Βορίδη στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, συνεχίζοντας την κόντρα της ΝΔ με την πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

«Δεν έχει νόημα να απαντάει η πρόεδρος της Βουλής πριν ακούσει τα κόμματα. Θα μπορούσαμε να φύγουμε από το Κοινοβούλιο και να κάνετε μόνοι σας τη διαδικασία, εκτός αν είχαμε επιλέξει να ακούγαμε και να συμφωνούσαμε σε ότι πει ο πρόεδρος.

Η ουσία του θέματος είναι απλή, εσείς αποφασίσατε ότι θα τελειώσετε μια συζήτηση λέγοντας ότι έχει οριστεί ονομαστική ψηφοφορία. Λέτε εσείς με δηλώσεις σας ότι κρίνω εγώ ότι πρέπει να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και αυτό προκάλεσε τη μήνη όλων. Δεν έχει ξαναγίνει στο Κοινοβούλιο να έρχεται ο πρωθυπουργός να μιλάει και να μην μπορεί να απαντήσει κανένα κόμμα στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού. Θα γίνει μία κανονική κοινοβουλευτική συζήτηση. Το πρέπον είναι να κηρυχθεί η διαδικασία ως μη γενόμενη , να τοποθετηθούν όλοι και μετά να γίνει ψηφοφορία», τόνισε ο Μάκης Βορίδης, κάνοντας σφοδρή επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

http://www.newsbeast.gr