Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 09/09/2017

Ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συνεχίζει το μπαράζ επισκέψεων και επαφών με το προσωπικό κάθε μέρα του χρόνου.

Α/ΓΕΣ 306 ΕΒΤ

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεων σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 306 Εργοστάσιο Βάσης Τηλεπικοινωνιών (306 ΕΒΤ), στην Αθήνα.

[custom:google-ads]


 

Τα Εργοστάσια Τεχνικού είναι μονάδες του Στρατού οι οποίες διαθέτουν το απαραίτητο προσωπικό, εξοπλισμό και τεχνογνωσία για την παροχή τεχνικής υποστήριξης εργοστασιακού επιπέδου στο πάσης φύσεως τεχνικό υλικό (οχήματα, άρματα, αεροσκάφη, ελικόπτερα, τηλεπικοινωνιακό υλικό) τόσο κατά την περίοδο της ειρήνης όσο και κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων.


Εκεί διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και εκπαίδευσης του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού, καθώς και οι εξαιρετικές υπηρεσίες που παρέχονται στους τομείς της συντήρησης, επισκευής και εκσυγχρονισμού του τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού.

Α/ΓΕΣ 306 ΕΒΤ

Ο Αρχηγός, συνεχάρη το προσωπικό του Εργοστασίου για το έργο που προσφέρει και την καταλυτική συνεισφορά του στο σύστημα Διοικητικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς.

Διαβάστε περισσότερα στο armynow.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis