Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 28/07/2017

Σε περιοχή του Κιλκίς εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 40χρονος Γεωργιανός κακοποιός που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή για απόπειρα εμπρησμού και διακεκριμένη φθορά, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς δεν είχε συλληφθεί.

Σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης εννέα ετών. Έτσι, συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ο οποίος έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα ώστε να την εκτίσει.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά πέντε καταδικαστικές αποφάσεις για επικίνδυνη σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 33χρονου Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του τμήματος Μουδανιών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής διέταξε να μεταχθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης τριών ετών που του είχε επιβληθεί.

Πηγή:  www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis