Επικίνδυνο χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος

ΒΟΥΛΗ
Επικίνδυνο χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκος

«Εξωφρενικό, αδιανόητο, τέρας και επικίνδυνο» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου, ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, υποστηρίζοντας ότι «οδηγεί πέρα της οικονομικής, στην πολιτική, ηθική και κοινωνική χρεοκοπία της χώρας, και στη διάλυση του έθνους». Δήλωσε δε, ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει.

Παράλληλα, ο κ. Μιχαλολιάκος επιτέθηκε τόσο στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για «συστηματική προπαγάνδα και διαστρέβλωση της ιστορίας», αλλά και στη ΝΔ, καταλογίζοντας της «υποκριτική στάση»:

«Η κυβέρνηση δεν έχει την πλειοψηφία των 151 από τη στιγμή που οι ΑΝΕΛ διαχώρισαν τη θέση τους. Χρειάζεται πολύ θράσος από πλευράς της ΝΔ να δηλώνει αντίθετη, όταν στις δύσκολες στιγμές είναι αρωγός της κυβέρνησης. Η ΝΔ έδωσε την κυβερνητική πλειοψηφία στα νομοσχέδια για το σύμφωνο συμβίωσης και το ισλαμικό τέμενος», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Η ΝΔ είναι και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Επί της ουσίας συμφωνεί με την αρχή και το πνεύμα του νομοσχεδίου, απλά έχει αντίρρηση να γίνεται η αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15 ετών».

Την διαφωνία του εξέφρασε ο κ. Μιχαλολιάκος και για τη τροπολογία που αφορά την «Τουρκική Ένωση Θράκης», ισχυριζόμενος ότι «με πονηρό και κρυφό τρόπο η κυβέρνηση θα ανοίξει πολλά μέτωπα που θα οδηγήσουν σε άσχημες περιπέτειες τη χώρα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Παλαιό Φάληρο