Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:59 | 14/08/2019

Στα πληρώματα των ελικοπτέρων CH-47 Chinook, που συμμετέχουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην κεντρική Εύβοια, μίλησε σήμερα ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο 4ο Τάγμα Αεροπορίας Στρατού, στην έδρα του 2ου Συγκροτήματος Αεροπορίας Στρατού (2ο ΣΥΑΣ) στην Πάχη Μεγάρων.

Ο κ. Καντάς παρακολούθησε επίσης τις προετοιμασίες για τις επιχειρήσεις της σημερινής ημέρας.

Με την ευκαιρία αυτή ο αρχηγός ΓΕΣ εξήρε την προσπάθεια και την αυτοθυσία των πληρωμάτων και συνεχάρη όλο το προσωπικό για τη συντήρηση των ιπτάμενων μέσων, η οποία πραγματοποιείται όλο το βράδυ, ώστε να είναι έτοιμα να επιχειρήσουν με το πρώτο φως της επόμενης ημέρας.

Τον αρχηγό ΓΕΣ συνόδευε ο διευθυντής Αεροπορίας Στρατού υποστράτηγος Χρήστος Ηλιόπουλος.

[custom:google-ads]

Ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης συμμετείχε χθες στην τελευταία αποστολή αεροπυρόσβεσης στην εν εξελίξει πυρκαγιά στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας με αεροσκάφος CL-215.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ, κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο αρχηγός ΓΕΑ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το υψηλό ηθικό και το άριστο επαγγελματικό επίπεδο εκπαίδευσης και τυποποίησης των Ιπταμένων της Μοίρας.

Νωρίτερα είχε επισκεφθεί την 355 μοίρα της 112 Πτέρυγας Μάχης, στην αεροπορική βάση Ελευσίνας όπου συνομίλησε με το προσωπικό και συνεχάρη τους τεχνικούς για την υψηλή διαθεσιμότητα των αεροσκαφών με τις άοκνες προσπάθειές που καταβάλλουν, ημέρα και νύχτα.

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis