Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 11/05/2017
Αξιότιμε Αρχηγέ,
 
Στις 28 Απριλίου εκδόθηκε η υπ’ αριθμ 3560/17/852709 διαταγή του Αρχηγείου προς ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος, το οποίο αντιμετωπίζει η χώρα. Όμως ως συνήθως δεν συμπεριελάμβανε συναδέλφους με τον βαθμό του Ειδικού Φρουρού. Για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες αυτής της κατάφωρης αδικίας σε βάρος του θεσμού μας, ενώ ταυτόχρονα μας γεννάται η εξής απορία . Πώς είναι δυνατόν να αποκλείονται από διαταγές αποσπάσεων με έξοδα δημοσίου οι Ειδικοί Φρουροί και αντιθέτως, να συμπεριλαμβάνονται κανονικά όταν πρόκειται για τις ίδιες διαταγές οι οποίες είναι αδαπάνως για το δημόσιο.
Τέλος, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψιν σας πως τέτοιου είδους διαταγές, ενίοτε αποκρύπτονται ενδελεχώς από γραμματείες και επιτελεία υπηρεσιών, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι να το μαθαίνουν, είτε κατόπιν εορτής είτε, από στόμα σε στόμα. Κάποιες φορές μάλιστα τα ονόματα των αποσπασμένων έχουν ανακοινωθεί πριν καν εκπνεύσουν οι ημερομηνίες δήλωσης επιθυμιών.
Κύριε Αρχηγέ ελπίζουμε με την παρούσα καταγγελία μας η οποία ευχόμαστε να είναι και η τελευταία να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αρθεί επιτέλους αυτή η αδικία σε βάρος των Ειδικών Φρουρών, καθώς επίσης και να δώσετε ένα τέλος στον σκοτεινό και μυστικοπαθή τρόπο επιλογής αστυνομικών για αποστάσεις με έξοσα δημοσίου.
 
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis