Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:20 | 17/07/2021

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr, εστάλη προς τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. έγγραφο προκειμένου να ενημερωθούν οι Αστυνομικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό για την επιλογή αστυνομικού προσωπικού (με βαθμό από Αστυφύλακα έως και Ανθυπαστυνόμου), προκειμένου να καλυφθούν θέσεις προσωπικού ασφαλείας των υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους στο εξωτερικό.

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων θα κοινοποιηθεί με νεότερη διαταγή στους αστυνομικούς  που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις.

Οι προς κάλυψη θέσεις καθορίζονται από το Υπουργείο Εξωτερικών και θα γνωστοποιηθούν από τη Διεύθυνση Διεθνους Αστυνομικής Συνεργασίας στους επιτυχόντες Αστυνομικούς, μετά το πέρας των εξετάσεων.

Η διάρκεια των αποσπάσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις είναι δύο χρόνια και μπορεί να παραταθεί για 6 ακόμα μήνες, για σοβαρούς οικογενειακούς ή υπηρεσιακούς λόγους ή λόγους υγείας του αποσπασμένου.

Τα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι αστυνομικοί που θα επιλεγούν, καθώς και η διαδικασία επιλογής του , περιγράφονται αναλυτικά στο έγγραφο που εστάλη στις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ..


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεωργιάδης για διαθεσιμότητα Μπαλάσκα: Ήταν πολύ υπερβολική η απόφαση, κατά την γνώμη μου»

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis