Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:45 | 31/03/2015

Η Αθηνά Τσάκαλου, μητέρα των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου,θα παραμείνει στην φυλακή, μέχρι να βγει και η «κόρη» της Εύη Στατήρη, όπως θεωρεί ότι είναι η σύζυγος ενός εκ των παιδιών της.

Δεν καταβάλει την εγγύηση

Η 60χρονη γυναίκα, όπως επεσήμανε ο δικηγόρος της κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, δεν θα καταβάλει την προβλεπόμενη εγγύηση των 10.000 ευρώ, δεν θα δεχθεί καμία δωρεά πληρωμής και θα παραμείνει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού έως την απελευθέρωση της Εύης Στατήρη. Ο κ. Ραγκούσης προανήγγειλε ότι την Τετάρτη η ίδια η Αθηνά Τσάκαλου θα εκφράσει τις θέσεις της μέσω ανακοίνωσης που θα δημοσιοποιήσει.

Παράλληλα, οι κύριοι Φ. Ραγκούσης και Θ. Μαντάς θα καταθέσουννέα αίτηση στον ανακριτή για αποφυλάκιση της Εύης Στατήρη. Στο μεταξύ σε νοσοκομείο της Αττικής αναμένεται να μεταφερθεί η Αγγελική Σπυροπούλου καταβεβλημένη από την απεργία πείνας, στην οποία συμμετέχει.

Την ίδια ώρα η κατάσταση της υγείας των υπόλοιπων κρατουμένων, που βρίσκονται στην 30η μέρα απεργίας πείνας, χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη. Ένας από αυτούς, ο Μιχάλης Νικολόπουλος, κατέγραψε 25 παλμούς καρδιάς και αρτηριακή πίεση, 5 μεγάλη και 2,5 μικρή, με άμεσο κίνδυνο ανακοπής, κάτι που αποφεύχθηκε με την χορήγηση απαραίτητης φαρμακευτικής αγωγής.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis