Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:06 | 22/02/2020

Σήμερα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00 στο προαύλιο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, όπου βρίσκεται το μνημείο των πεσόντων αστυνομικών του Ν.Ηρακλείου εν υπηρεσία πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση – τρισάγιο από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, την Παγκρήτια Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας και τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ηρακλείου για τους θανόντες εν υπηρεσία συναδέλφους μας.

Το τρισάγιο τελέστηκε από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Νήφων Βασιλάκη ενώ στη συνέχεια κατατέθηκε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων από τους εκπροσώπους των ενώσεών μας, τους επίσημους προσκεκλημένους και τους συγγενείς των θυμάτων, ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη των νεκρών συναδέλφων μας.
[custom:google-ads]

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ. Μάξιμος Σενετάκης, κ. Βαρδάκης Σωκράτης, κ. Κεγκέρογλου Βασίλειος, εκπρόσωποι από τα γραφεία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Ελευθέριου, του Ευρωβουλευτή κ. Κεφαλογιάννη Εμμανουήλ και των βουλευτών κ. Μαμουλάκη Χαράλαμπου και κ. Ηγουμενίδη Νικόλαου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ξυλούρης Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Σπυριδάκης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Καρακούδης Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου κ. Πικράκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης κ. Σφακιανάκης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων «Ο Τάλως» Νομού Ηρακλείου κ. Αλεξάκης Επαμεινώνδας, η Πρόεδρος των Πολιτικών Υπαλλήλων Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης κ. Στίνη Ελευθερία, ο Αντιπρόεδρος της I.P.A. Ηρακλείου κ. Αποστόλου Αγγελική, ο Αντιρόεδρος Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κρήτης κ. Κοτσορές Ιωάννης, συγγενείς των θυμάτων συναδέλφων μας καθώς και πλήθος Αστυνομικών και φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας.



Οι Πρόεδροι των Ενώσεών μας τόνισαν ότι έφτασε η ώρα να αναγνωριστεί επιτέλους ως επικίνδυνο το επάγγελμα του Αστυνομικού και αυτό είναι μία απαίτηση όλου του αστυνομικού προσωπικού, της κοινωνίας αλλά και φόρος τιμής στου 130 αστυνομικούς που έχουν χάσει την ζωή τους στο καθήκον από το 1984 αλλά και στους χιλιάδες τραυματίες μας. Ας είναι συνεπής η πολιτεία απέναντί μας, και όχι απλώς να συμπάσχει, και να κάνει το χρέος της απέναντί μας. 

 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ

Με εκτίμηση,

Οι Πρόεδροι

Ε.Α.Υ.Ν.Η.Π.ΕΝ.Α.Α.Σ.Α.Ν.Η.Κ.

ΠΙΚΡΑΚΗΣ

Γεώργιος

ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ

Στυλιανός

ΟΥΡΑΝΟΣ

Νικόλαος


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis