Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:29 | 18/08/2016

Στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι είχαν μετατρέψει το αγρόκτημα σε φυτεία κάνναβης, προχώρησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή της Λάρισας.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 26χρονος Αλβανός και ένας 55χρονος Έλληνας, οι οποίοι είχαν διαμορφώσει το χώρο κατάλληλα, ώστε να καλύπτονται τα ίχνη τους. Σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της καλλιέργειας και κατοχής κάνναβης, καθώς και της παράβασης περί όπλων.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Αλβανό να εισέρχεται πεζός στο χώρο των δύο φυτειών που είχαν στηθεί και τον ακινητοποίησαν την ώρα που φρόντιζε τα δενδρύλλια. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σακούλα με λίπασμα, βάρους (5.010) γραμμαρίων, μέσα στην οποία υπήρχε ένα φλιτζάνι – δοσομετρητής, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, συνολικά στο χώρο των δύο φυτειών βρέθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 66 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 70 εκαστοστά έως 2,9 μέτρα. 

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος Αλβανός διέμενε παράνομα στην Ελλάδα, σε σπίτι ιδιοκτησίας μιας 78χρονης, η οποία αναζητείται από την αστυνομία. Εργαζόταν δε, στο επιπλοποιίο του 55χρονου συνεργού του. 

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 55χρονου βρέθηκαν πάνω από 131.000 ευρώ σε μετρητά και 35 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis