Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 13/07/2017

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Αττικής εξέδωσε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Το Προεδρείο της Ένωσής μας και μέλη του Δ.Σ., επισκέφθηκαν τα Α.Τ. και Τ.Α. Ακροπόλεως και Α.Τ. και Τ.Α. Εξαρχείων, στο πλαίσιο των περιοδειών τους στις αστυνομικές υπηρεσίες της ΓΑΔΑ.

Στις συναντήσεις με τους διοικητές και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δράση και ενάσκηση των καθηκόντων τους και προτάθηκαν από τους εργαζόμενους λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών.

Από την πλευρά μας τονίσαμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στις εν λόγω υπηρεσίες επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο, πολλές φορές κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και αξίζουν της αμέριστης συμπαράστασης από όλους μας για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας (όπως και το πράττουν επιτυχώς) την αποστολή τους.

Αποστολή η οποία έχει ως κύριο έργο την αστυνόμευση της «καρδιάς» της Αθήνας και είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση της ευνομίας στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Δυστυχώς οι εν λόγω υπηρεσίες δεν είναι επαρκώς στελεχωμένες με το ανάλογο προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή που απαιτούν οι συνθήκες του δύσκολου έργου της αστυνόμευσης που είναι επιφορτισμένες.

Κλείνοντας τονίσαμε ότι η Ένωσή μας θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός, πράττοντας ότι είναι δυνατόν στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, προς την κατεύθυνση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για την δρομολόγηση εφικτών και άμεσων λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis