Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:27 | 31/03/2019

Περιοδεία στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε εχτές από τον κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο Βουλευτής, τέως Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ αρχικώς επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρκαδίας μαζί με τον βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργο Παπαηλιού και τον συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσο Παπαζαχαρίου, όπου είχαν ενδιαφέρουσα συνομιλία με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Περιφέρειας Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Θοδωρή Λαρέζο και τον υποδιοικητή της Π.Υ. Τριπόλεως αντιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Αλέμη.

Ακολούθησε συνομιλία με εκπροσώπους του σωματείου και τους κ.κ. Θανάση Παπαδολιόπουλο και Παναγιώτη Ματθαίο. Οι υπεύθυνοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου, αλλά και οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστών, ενημέρωσαν τον κ. Κουρουμπλή για τα θέματα που τους απασχολούν, όπως εργασιακά, ασφαλιστικά και υπηρεσιακά. Και του γνωστοποίησαν τα αιτήματα του Σώματος.

Η επόμενη επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στη σημερινή του περιοδεία στην Τρίπολη ήταν στην Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, πάντα συνοδεία του κ. Παπαζαχαρίου, όπου ο διευθυντής κ. Κ. Στεφανόπουλος και ο πρόεδρος των εργαζομένων Γ. Οικονομόπουλος με ενημέρωσαν για τις ανάγκες και το έργο των αστυνομικών της περιοχής.

«Θα πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να πείσει τους Ευρωπαίους πολίτες ότι αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τους φόβους τους, στοιχεία τα οποία έχουν οδηγήσει στην άνοδο του Ευρωσκεπτικισμού και στη δημιουργία συνθηκών που θυμίζουν την περίοδο του Μεσοπολέμου» ήταν η δήλωση του κ. Κουρουμπλή σε συνέντευξή στον ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 9.38 FM. 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis