Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:22 | 07/03/2017

Το προεδρείο της Ένωσής μας επισκέφθηκε το Σάββατο 04/03/2017 τα Αστυνομικά Τμήματα Αχαρνών και Β’ Αιγάλεω και τα αντίστοιχα Τμήματα Ασφαλείας αυτών. Στις συναντήσεις με τους Διοικητές και το προσωπικό των υπηρεσιών αυτών συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δράση και ενάσκηση των καθηκόντων τους και προτάθηκαν λύσεις για την αντιμετώπιση αυτών (υποστελέχωση υπηρεσιών, ανεπαρκής υλικοτεχνική υποδομή, κτλ).

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, Βράντζας Βασίλης, τόνισε ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στις εν λόγω υπηρεσίες επιτελούν ένα πολύ δύσκολο έργο, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες και αξίζουν της αμέριστης συμπαράστασης από όλους μας για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας ( όπως και το πράττουν επιτυχώς) την αποστολή τους.

Τέλος επισημάνθηκε ιδιαίτερα ότι η Ένωσή μας θα είναι δίπλα τους, συμπαραστάτης των εργαζομένων συναδέλφων στο πολύ δύσκολο έργο τους, πράττοντας ότι είναι δυνατόν, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, για την δρομολόγηση εφικτών και άμεσων λύσεων στα προβλήματα που τους απασχολούν.

enaxia proedros grammateas

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis