Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 27/03/2017
Χτες μου στάλθηκε η παρακάτω επιστολή από συναδέλφους ιδιώτες της τελευταίας σειράς, 121 άτομα, για να την αναρτήσω.
 
Όπως μου είπαν η επιστολή αυτή στάλθηκε στον Αρχηγό πριν από ένα περίπου μήνα και ακόμα δεν έχει απαντηθεί, τονίζοντάς μου ταυτόχρονα την δεινή οικονομική και κυρίως οικογενειακή κατάσταση στην οποία έχουν έλθει.
 
"ΘΕΜΑ: Τοποθέτηση 121 π.π.υ. εξ ιδιωτών.
 
Αξιότιμε κύριε αρχηγέ,
Προς πληροφόρηση σας στο σώμα υπηρετούν 121 π.π.υ. εξ ιδιωτών που αποφοίτησαν 12 Ιουλίου 2016. Οι συνάδελφοι αυτοί βρίσκονται με προσωρινή διάθεση έως και σήμερα παρά την δέσμευση του αρχηγείου ότι θα τοποθετούνταν στις 31 Οκτωβρίου 2016, καθώς τότε τελείωνε η διάθεση τους.
Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, της αβεβαιότητας και της στάσης του αρχηγείου, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.
• Συνάδελφοι μένουν εντός των εγκαταστάσεων των σταθμών λόγω συνεχούς αναβολής της τοποθέτησης τους, μη γνωρίζοντας .το χρονικό διάστημα της παραμονής στην υπηρεσία τους.
• Αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα μη γνωρίζοντας που θα βρίσκονται τον επόμενο μήνα καθώς πολλοί είναι παντρεμένοι με παιδιά.
• Με την πρόφαση της μη τοποθέτησης αδυνατούν να κάνουν χρήση του εσωτερικού κανονισμού της πυροσβεστικής ( αποσπάσεις, άδειες άνευ αποδοχών, άρθρα)
• Οι συνάδελφοι είναι σε μια συνεχή ομηρία και σε μια καθημερινή αβεβαιότητα μη γνωρίζοντας το ποτε και το που θα τοποθετηθουν.
 
Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση για το πότε θα γίνει η οριστική τους τοποθέτηση."
 
Ελπίζω ο Αρχηγός να σκύψει στο θέμα αυτό και να δώσει λύσεις ΑΜΕΣΑ.
 
Αναδημοσίευση από το spyth.blogspot.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis