Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 04/12/2014

«Aπό τις 29 Οκτωβρίου και για 30 ημέρες έδωσα μια μεγάλη μάχη βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια μου τη ζωή, ζητώντας μια λύση, μια απάντηση. Ομως η ραγδαία επιδείνωση της υγείας μου, έντονες πιέσεις από την οικογένεια και φίλους, η κατ' επίφασιν νοσηλεία (βασανιστήριο) στον Ευαγγελισμό και άλλοι λόγοι με έκαναν να σταματήσω την απεργία πείνας.

Εδώ θέλω να καταγγείλω όλο το σόου που σκηνοθετήθηκε από τους κρατικούς μηχανισμούς για τη μεταφορά μου, αλλά και τις συνθήκες στην κατ' ευφημισμό νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Για τη μεταφορά μου χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 40 πάνοπλοι αστυνομικοί από κάθε υπηρεσία, οι οποίοι σκόρπισαν τον πανικό και τον τρόμο σε ασθενείς, επισκέπτες, προσωπικό του νοσοκομείου. Ο όγδοος όροφος του Ευαγγελισμού μετατράπηκε σε πολυδύναμο Α.Τ. Πάνω από 20 οπλισμένοι και κουκουλοφόροι αστυνομικοί ήταν διασκορπισμένοι στους διαδρόμους επί 24ώρου βάσεως, ακόμα και στο δωμάτιό μου πάνω από το κεφάλι των γιατρών τις ώρες νοσηλείας, γεγονός που επηρέαζε σε μέγιστο βαθμό την ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου.

Ολο αυτό το θέατρο, αυτός ο φαρισαϊσμός έγινε χωρίς ουσιαστικό λόγο, αφού κανένας δεν κινδυνεύει από εμένα ούτε κι εγώ κινδυνεύω για να θέλω κάθε είδος προστασίας. Αλλωστε τα 4 τελευταία χρόνια κυκλοφορούσα ελεύθερα με τις τακτικές και τις εκπαιδευτικές άδειες χωρίς να έχω δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και αυτό διεκδικώ».

 

* Ολόκληρη η επιστολή του Ηρακλή Κωστάρη από τις φυλακές Κορυδαλλού, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου. 

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis