Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:34 | 18/11/2015
Η σύλληψή του έκανε πάταγο. Ήταν για πάρα πολλά χρόνια ο απόλυτος άρχοντας των εξοπλισμών. Και ως τέτοιος εθεωρείτο από τους περισσότερους πανίσχυρος και άρα “ασφαλής” από την επιχείρηση “κάθαρση” που βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια από την ελληνική Δικαιοσύνη. Η πραγματικότητα δεν δικαίωσε αυτές τις εκτιμήσεις.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος βρίσκεται προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό. Επέλεξε να “επικοινωνήσει” με την Δικαιοσύνη μέσω μιας επιστολής! Ποιος είναι ο στόχος αυτής της επικοινωνίας δεν μπορεί να εκτιμήσει οποιοσδήποτε άλλος εκτός από τους νομικούς του συμβούλους. 


Ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος έστειλε επιστολή προς την ανακρίτρια, την προϊσταμένη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς και προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης για να υποστηρίξει ότι η προφυλάκισή του είναι άδικη. Όπως αναφέρει “βρίσκομαι προφυλακισμένος για μια κατηγορία,η οποία δεν ευσταθεί,δεν υπάρχουν αποδείξεις να τη στοιχειοθετούν,ούτε καν ενδείξεις”.

Αρνείται ότι δόθηκαν χρήματα σε αξιωματούχους για το πρόγραμμα των ιπτάμενων ραντάρ και κάνει εκτενή αναφορά στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες οι οποίες λόγω της προφυλάκισής του αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα. 

Ο Λιακουνάκος περιγράφει στην επιστολή του ένα κυνηγητό όπως το χαρακτηρίζει που δέχτηκε ο ίδιος και οι επιχειρήσεις του, αποδίδοντάς το στους ανταγωνιστές του, οι οποίοι επωφελούνται. Υποστηρίζει μάλιστα ότι “κατηγορούμαι ότι ζημίωσα το Δημόσιο,αντίθετα πιστεύω ότι το Δημόσιο είναι αυτό που ζημιώνει εμένα και τις επιχειρήσεις μου”.

Και κλείνοντας γράφει:

“…διερωτώμαι μήπως η Δικαιοσύνη ,που δεν γνωρίζει τα ανωτέρω, εξήντλησε όλη την αυστηρότητά της σε μένα άδικα και αβάσιμα αγνοώντας ή αδιαφορώντας για τις οικονομικές (από ενδεχόμενη ακύρωση συμφωνικών) και κοινωνικές (διακινδύνευση θέσεων εργασίας) συνέπειες που επιφέρει μια τέτοια αντιμετώπιση και κατατείνει σε ανεπανόρθωτη ζημιά ,όχι μόνο δική μου αλλά και των χιλιάδων μετόχων των εταιρειών ,των χιλιάδων εργαζομένων ,προμηθευτών και συνεργατών”.
 

















onalert.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis