Επιστολή παραπόνων αστυνομικού προς τους συνδικαλιστές

Επιστολή παραπόνων αστυνομικού προς τους συνδικαλιστές
Η επιστολή που ακολουθεί εστάλη από αστυνομικό - αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr:
 
Συνάδελφοι συνδικαλιστές της ένωσης αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αισθάνομαιβαθιά απογοητευμένος διότι μέχρι και σήμερα δεν έχω καμιά ενημέρωση, για δυο επιστολές που σας έστειλα ως μέλος της ένωσης, την 19/11/2018 και 5/12/2018, στις οποίες ζητούσα τα θεσμικά σας όργανα να παρέμβουν στις αρμόδιες προϊστάμενες υπηρεσίες, προκειμένου  να επιλύσουν εργασιακά μου προβλήματα. 
 
Αν και από την συνδικαλιστική δεοντολογία τα θεσμικά σας όργανα είχαν την υποχρέωση να προβούν άμεσα σε όλες τις απαιτούμενες  παρεμβάσεις και να με ενημερώσουν σχετικά, μέχρι και σήμερα δεν μου έχει γίνει καμία ενημέρωση.
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι συνδικαλιστές της ένωσης αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση και χωρίς την στήριξη σας και ότι από τούδε και στο εξής δεν μπορώ πλέον να ελπίζω στην ένωση αξιωματικών Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων.
 
Υ.Γ.Συνάδελφοι συνδικαλιστές να σας ενημερώσω ότι τα εργασιακά προβλήματα που σας ανέφερα στις παραπάνω επιστολές μου επιλύθηκαν με παρεμβάσεις του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Δράμας, το οποίο επάξια προασπίζει τα εργασιακά δικαιώματα των μελών του.

 Μετά Τιμής

Δανόγλου Κων/νος

Συνάδελφοι συνδικαλιστές