Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 15/01/2019

Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από δεκαπέντε αστυνομικοί και το πλήρωμα από τρία ασθενοφόρα, στήθηκε για τη μεταφορά στο νοσοκομείο ενός υπέρβαρου Ηρακλειώτη με ψυχολογικά προβλήματα.

Η επιχείρηση η οποία έγινε χθες το πρωί και διήρκησε αρκετές ώρες έγινε σε προάστιο ανατολικά του Ηρακλείου.

[custom:google-ads]

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία, η συμμετοχή τόσων πολλών αστυνομικών ήταν απαραίτητη, αν και θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, εάν ο υπέρβαρος ασθενής ήταν… συνεργάσιμος.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε στο Policenet.gr ποιοι Αστυνόμοι Α΄ προάγονται σε Αστυνομικούς Υποδιευθυντές


Αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στην επιχείρηση ανέφερε στην «Π» ότι ο ασθενής, το βάρος του οποίου ξεπερνούσε τα 250 κιλά, όταν αντιλήφθηκε ότι οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι του έπρεπε να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο μετά από απόφαση που εκκρεμούσε για τη μεταφορά του στην Ψυχιατρική Κλινική, τότε ξάπλωσε στο πάτωμα του σπιτιού του, αρνούμενος να συνεργαστεί.

Μετά από πολλή προσπάθεια, όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο νεαρής ηλικίας Ηρακλειώτης, πείστηκε να ανέβει στο ειδικό φορείο- πιρόγα. Όλοι τότε οι συμμετέχοντες στην επιχείρηση αστυνομικοί χρειάστηκε να μεταφέρουν το φορείο και να το οδηγήσουν στο ασθενοφόρο κι από εκεί στο ΠΑΓΝΗ.

 

patris.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis