Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:35 | 05/11/2015

Νέο επεισόδιο άσκησης βίας σε βάρος πληρώματος του ΕΚΑΒ έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχτηκε σήμα για να παραλάβει άνθρωπο που βρισκόταν υπό την επήρρεα αλκοόλ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μιντιλόγλι.

Σύμφωνα με το tempo24 όταν έφθασε στο σημείο για να παραλάβει τον άνδρα, τόσο το όχημα όσο και τα μέλη του πληρώματος δέχτηκαν επίθεση από κάποιους που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονταν επίσης σε κατάσταση μέθης. Οι συγκεντρωμένοι εξαπέλυσαν αρχικά φραστική επίθεση σε βάρος των εργαζόμενων κατηγορώντας τους για καθυστέρηση και στην συνέχεια επιτέθηκαν στο όχημα χτυπώντας το με μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το κέντρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Κουλέτης δήλωσε στο tempo24.gr οτι την Δευτέρα θα επισκεφθεί τον Εισαγγελέα για να του υποβάλλει έγγραφη αναφορά. Ανάλογο περιστατικό επίθεσης σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ είχε καταγραφεί πριν από μερικές ημέρες και στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα...

Πηγή: tempo24

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis