Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 17/07/2018

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου καλεί την Διοίκηση για ανακατανομή δυνάμεων με αποσπάσεις ή ότι άλλο κριθεί απαραίτητο και επιβεβλημμένο απ τις συνθήκες που επικρατούν στις Κυκλάδες και με βάση τα πραγματικά προβλήματα που ανακύπτουν σε κάθε νησί.

( Η Διοίκηση δεν πρέπει να επαφίεται στα συγχαρητήρια και μόνο ούτε στα ευχολόγια ασφαλώς. Οφείλει να δίνει πρώτα απ όλα λύσεις σύμφωνες και αντίστοιχες με τα πραγματικά προβλήματα έτσι όπως κάθε φορά διαμορφώνονται απ τις μεταβλητές  συνθήκες).  Η ηγεσία ομοίως παρακαλούμε  ανταποκριθεί στο αιτημά μας για ενίσχυση έστω και τώρα εν μέσω θέρους και προβλημάτων που πηγάζουν απο την λειψανδρία ιδίως στην Σαντορίνη και στην Μύκονο.

Με αυτό τον τρόπο θα αποδείξουμε όλοι μαζί έμπρακτα και υπεύθυνα στους Αστυνομικούς που Υπηρετούν εκεί ότι δεν είναι μόνοι απέναντι στην ευθύνη και στα προβλήματα.

Με αυτή την λύση θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στα ιδιαιτέρως αυξημένα καθηκοντά τους για το καλοκαίρι του 2018 που τείνει να αποδειχτεί το πλέον δύσκολο για τα νησιά αυτά και δυστυχώς προβλέπεται ακόμη πιο δύσκολο για τον μήνα Αύγουστο.

Θέμης Ι. Καλαμάτας
Πρόεδρος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis