Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:12 | 19/04/2022

Μετά από 2 ολόκληρα χρόνια διαθέσεων από τις αυτοτελείς υπηρεσίες του Αρχηγείου που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη προς την Διεύθυνση Αστυνομίας, επιτέλους γίνεται το αυτονόητο!
Το προσωπικό των εν λόγω υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία που μαστίζει όλη την υφήλιο, υπερβάλλοντας εαυτό σήκωσε στις πλάτες του τεράστιο φορτίο είτε εκτός είτε εντός των υπηρεσιών που αποδεκατίστηκαν, χωρίς να κάνει την παραμικρή έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς το κοινωνικό σύνολο...
Είναι γνωστές όλες μου οι συνδικαλιστικές παρεμβάσεις με κάθε νόμιμο δυνατό τρόπο από την πρώτη στιγμή που διατάχθηκε το συγκεκριμένο μέτρο επισημαίνοντας παράλληλα τις δυσλειτουργίες που έχει επιφέρει...
Επιτέλους αν και άργησε αρκετά ήρθε η δικαίωση!
Ευχή όλων μας πλέον είναι η συγκεκριμένη τακτική να μην ακολουθηθεί ποτέ ξανά στο μέλλον, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος εξειδικευμένες υπηρεσίες με χρόνια εκπαιδευμένο σε συγκεκριμένο αντικείμενο προσωπικό, να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής!
Καλό είναι όσοι λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις στο μέλλον να μην λησμονούν ότι στις σύγχρονες Αστυνομίες οι επιστημονικές υπηρεσίες αποτελούν την αιχμή του δόρατος και διαφυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού ....!

Λάζαρος ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ
Αντιπρόσωπος της Ε.Α.Υ.Θ στην ΠΟΑΣΥ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis