Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:19 | 16/06/2018

Χθες 15/06/2018 και βραδινές ώρες ομάδες ΔΙ.ΑΣ B/A  (Γ' Αλλαγής) προέβηκαν στη σύλληψη τριών αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας στη περιοχή του Ψυχικού!

Συγκεκριμένα οι ανωτέρω δράστες αφού παραβίασαν είσοδο οικίας εισήλθαν εντός με σκοπό τη κλοπή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη της οικίας ο οποίος ενημέρωσε άμεσα το Κέντρο Άμεσης Δράσης!

Άμεσα προσέγγισαν το σημείο δύο ομάδες ΔΙ.ΑΣ. που δραστηριοποιούνταν στη περιοχή του Ψυχικού και ενήργησαν ελέγχους σε ύποπτα άτομα!

Πλησίον της οικίας οι Αστυνομικοί εντόπισαν να κινούνται τρία άτομα των οποίων τα χαρακτηριστικά προσομοίαζαν στων δραστών και αποφάσισαν να τους ελέγξουν!

[custom:google-ads]

Οι ανωτέρω κρίθηκαν ύποπτοι και αφού αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη της οικίας προσήχθησαν στο Τ.Α. Ψυχικού για την αυτόφωτη διαδικασία!

Ωστόσο οι Αστυνομικοί ενήργησαν αναζητήσεις και για τον εντοπισμού σακιδίου το οποίο έφεραν σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες και το οποίο κατά τον έλεγχο δεν είχαν μαζί τους! Το ανωτέρω σακίδιο ανεύρεση επιμελώς κρυμμένο πίσω από θάμνο από τους Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και εντός αυτού ανευρέθηκαν πλήθος διακριτικών εργαλείων!

Καθημερινά οι ομάδες ΔΙ.ΑΣ. αποδεικνύουν το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού που τους διακατέχει και τον ζήλο τους στο κοινωνικό έργο που επιτελούν για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου!

Πηγή: easybaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis