Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 04/12/2016

Επιτυχημένη κρίνεται η εφετινή χρονιά για τον Καλαματιανό πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου και μέλος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) Γιάννη Πλάγο.

Μπορεί να έχασε τη μάχη του κυπέλλου Ασφάλτου τερματίζοντας στη δεύτερη θέση, μετά τον τερματισμό του στη 3η Γενικής  στον τελικό του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου, που έγινε στη Λαμία πρόσφατα, ωστόσο ο απολογισμός της χρονιάς κρίνεται τουλάχιστον εντυπωσιακός για τον Πλάγο και τον συνοδηγό του Άλκη Ρέντη.

Αναλυτικά οι επιτυχίες τους…

Πανελλήνιοι κυπελλούχοι-πρωταθλητές κατηγορίας F2, κυπελλούχοι-πρωταθλητές Κεντρικής Ελλάδας και κυπελλούχοι Κεντρικής Ελλάδας στην F2 και Πανελλήνιοι επαθλούχοι αλλά και Κεντρικής Ελλάδας στη κατηγορία C3, όπως επίσης και 2η θέση Γενικής Κατάταξης στο Πανελλήνιο κύπελλο Ασφάλτου, συνθέτουν μια κατάσταση εντυπωσιακή που ήρθε μάλιστα κόντρα σε δυσκολίες και το κυριότερο πολύ πιο ισχυρά αυτοκίνητα από το HONDA CIVIC TYPE-R.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι αποτέλεσε μέλος της εθνικής ομάδας που αγωνίστηκε πρόσφατα στη Τσεχία όπως και το ότι θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων και εντυπωσιακών οδηγών της χώρας μας.

Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση μιας χρονιάς απόλυτα επιτυχημένης αλλά σίγουρα δύσκολης και επίπονης φρόντισε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν, αφιερώνοντας τα σπουδαία αποτελέσματα στην οικογένειά του και τον πατέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή και μοιράζοντας ευχές ενόψει των γιορτινών ημερών που έρχονται…

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αρχηγό και το Αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στους αγώνες μας καθώς επίσης και τον ταξίαρχο της Α. Δ. Μεσσηνίας κ. Τουφεξή Σταύρο και όλους τους αξιωματικούς και συναδέλφους που μας στήριξαν και μας στηρίζουν ηθικά βοηθώντας τα μέγιστα στο να φέρουμε εις πέρα το δύσκολο έργο μας και να χαρίσουμε 6 τίτλους στη Καλαμάτα και την Μεσσηνία.

Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν αγωνιστικά στο να φέρουμε αυτά τα τόσο δύσκολα και απαιτητικά αποτελέσματα, την «grecotechnica preparation» ομάδα που μας υποστηρίζει στο να είναι συνέχεια ετοιμοπόλεμο το αυτοκίνητο, την εταιρία «WOLF RACING&NITRON» που βοήθησε και ασχολήθηκε με το στήσιμο του αυτοκίνητου με τις τελευταίας τεχνολογίας αναρτήσεις της NITRON αλλά και τους Μεσσήνιους χορηγούς μας…

Την καταξιωμένη εταιρία ΩΜΕΓΑ με τα ρύζια-όσπρια της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι και αγωνιζόμενος, την εταιρία του φίλου μου Χρήστου Ποντίκη με το ευρέως γνωστό στο καλαματιανό κοινό φαρμακείο και ηλεκτρονικό φαρμακείο «DRUGSTORE.GR» και τον φίλο και γνώστη στον χώρο των motorsports JOHN CHRISTOU.

Τέλος θα ήθελα να αφιερώσω όλη μας την προσπάθεια στον άνθρωπο που μας λείπει αλλά την παρουσία του οποίου νοιώθουμε τόσο έντονη  παντού και ιδιαίτερα σε αυτό που αγαπούσε, το ευ αγωνίζεσθε, τον πατέρα μου και συνοδηγό Χρήστο καθώς επίσης στη γυναίκα μου, τα δυο μου παιδιά και σε όλη την οικογένεια μου.

 Εν όψει των γιορτινών ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλά, υγιή και ευτυχισμένα Χριστούγεννα με πολλά χαμόγελα και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Να θυμόμαστε και λόγω των ημερών να φοράμε πάντα την ζώνη ή το κράνος μας και να μην καταναλώνουμε αλκοόλ όταν πρέπει να οδηγήσουμε γιατί οι οικογένειες μας, μας χρειάζονται!!!

 Καλά Χριστούγεννα με λιγότερα τροχαία ατυχήματα».

www.tharrosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis