Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 01/07/2020

Έγγραφο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. προς τον Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας  Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

Κύριε Αρχηγέ,

Παρακαλούμε όπως, διερευνήσετε τα καταγγελλόμενα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου αναφορικά με το ανωτέρω θέμα και όπως αυτά τεκμηριώνονται με το υπ' αριθ. 315/2/17 από 30/06/2020 επισυναπτόμενο έγγραφο και σε θετική περίπτωση προβείτε στον δέοντα πειθαρχικό έλεγχο κατά των καθ' ύλην αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων.

Από την έως τώρα διερεύνηση και την σχετική με το θέμα αλληλογραφία προκύπτει αβίαστα ότι κάποιοι ενήργησαν αυτοβούλως και αυθαίρετα κατά παράβαση των κειμένων διατάξεων του π.δ. 141/91, που αν μη τί άλλο αποδεικνύει έλλειψη υπηρεσιακής συνείδησης, καταχρηστικής διοίκησης και διατάραξη της ενσυνείδητης πειθαρχίας στην Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, φαινόμενα που δυστυχώς επαναλαμβάνονται σε πολλές Διευθύνσεις Αστυνομίας της Χώρας, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία μας να γίνεται αποδέκτης τέτοιων παράνομων ενεργειών.

Κύριε Αρχηγέ,

Όλα επαφίενται  στη δική σας θεσμική παρέμβαση ώστε, να παύσουν αλλά και να παταχθούν τέτοια λυπηρά φαινόμενα που θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές στους κόλπους του Σώματος και που δεν συνάδουν καθόλου με το σήμερα,  σε έναν Οργανισμό όπως η Ελληνική Αστυνομία, που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο προφίλ διοίκησης και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της.   

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: samos_5.pdf

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis