Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:29 | 01/07/2019

Χωρίς τον… αστυνόμο υπολόγιζαν τρεις άνδρες Ρομά, οι οποίοι λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εμφανίστηκαν στην οδό Δεληγιώργη στον Πειραιά να περιεργάζονται πόρτες σπιτιών και καταστημάτων, προετοιμάζοντας το χτύπημά τους.

Ωστόσο, το σχέδιό τους κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, όταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στην περιοχή, τους πήρε «χαμπάρι» και άρχισε να τους παρακολουθεί διακριτικά.

[custom:google-ads]

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή τους ξεκίνησε όταν, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ένας από τους τρεις έβγαλε τις κάλτσες του και τις φόρεσε ως γάντια, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ένας από τους δύο συνεργούς του τράβηξε έξω ένα κατσαβίδι και ακούμπησε με το αφτί του μία εκ των θυρών που περιεργάζονταν προηγουμένως προκειμένου να ακούσει αν βρίσκεται κάποιος εντός του σπιτιού.

Οι κινήσεις αυτές ήταν αρκετές για να κινητοποιήσουν τον αστυνομικό που τους είχε θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση. Κάλεσε την Άμεση Δράση και έδωσε πληροφορίες σχετικά με τη θέση των δραστών. Ύστερα από μερικά λεπτά στο σημείο έφθασε μία ομάδα ΔΙΑΣ, οι άνδρες της οποίας συνέλαβαν τους επίδοξους διαρρήκτες επί τόπου, χωρίς καν οι συλληφθέντες να προλάβουν να αντιδράσουν.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis