Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 28/04/2018

Συνελήφθη, χθες  το πρωί στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης τεσσάρων παράτυπων μεταναστών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και παράνομη είσοδο, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 40χρονο υπήκοο Αλβανίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

[custom:google-ads]

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος συλληφθείς μαζί με τον 40χρονο συνεργό του, χθες το πρωί οργάνωσαν την παράνομη μεταφορά και την περαιτέρω προώθηση στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας (ηλικίας 29, 35, 29 και 19 ετών), οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 33χρονο, διότι όπως προέκυψε, καθοδήγησε τους τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, από την ελληνοαλβανική μεθόριο έως τον Παραπόταμο Θεσπρωτίας και στη συνέχεια τους προμήθευσε με εισιτήρια λεωφορείου, με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι λαθρομετανάστες για την παράνομη μεταφορά, θα κατέβαλαν στον 40χρονο, χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν, μεταξύ (100) και (200) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Αλλαγές σε διατάξεις του Νόμου για την ενδοοικογενειακή βία - Βρείτε στο Policenet.gr το επικαιροποιημένο αρχείο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis