Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 11/06/2016

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών για κάθε γούστο διακινούσε σε όλη την Εύβοια ένας νεαρός που είχε μετατρέψει σε... σούπερ μάρκετ το σπίτι του σε περιοχή της Χαλκίδας και δεχόταν εκεί την «πελατεία» του. Για την ασφάλειά του, μάλιστα, είχε στην κατοχή του τρία κυνηγετικά όπλα.

Για τη σύλληψη του 34χρονου Έλληνα, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα  στην κατοικία του. Σε διάφορα δωμάτια, ανακάλυψαν μια πλάκα ηρωίνης βάρους 483,5 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 249,5 γραμμαρίων, άλλη μια συσκευασία με 19 γραμμάρια κοκαΐνης, 27 «φιξάκια» κοκαΐνης βάρους 6,6 γραμμαρίων, 68 χάπια φαρμακευτικού σκευάσματος για την αγορά των οποίων ο δράστης δεν διέθετε ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά!

Οι αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες στον 34χρονο και κατέσχεσαν τα όπλα για τα οποία δεν είχε άδεια κατοχής και δυο κινητά που είχε πάνω του, τα οποία ερευνούν με δικαστική εντολή για να εντοπίσουν τους προμηθευτές και τους «πελάτες» του. Ο εισαγγελέας  Πρωτοδικών Χαλκίδας του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis