Επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Α. Μεγαρέων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Α. Μεγαρέων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας

Δεν σταματούν τις προσπάθειες τους οι Αστυνομικοί στην καθημερινή τους μάχη με το έγκλημα.

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές και ληστείες σε οικίες στην περιοχή της Κινέττας.

Χθες το πρωί, στην περιοχή των Εξαμιλίων Κορινθίας, μετά από επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεγαρέων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Ο.Π.Κ.Ε. και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, συνελήφθησαν τέσσερις  ημεδαποί (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), μέλη της σπείρας.

Επίσης, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται και έτερος συνεργός τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, οι ανωτέρω από τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχαν συστήσει συμμορία και διέπρατταν συστηματικά, κλοπές και ληστείες από οικίες στην περιοχή της Κινέττας Αττικής.

Συνολικά διενεργήθηκαν τέσσερις  κατ' οίκον έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :11 κινητά τηλέφωνα, 2 τηλεοράσεις, 1 συσκευή ηχοσυστήματος και 1 DVD player.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 23 περιπτώσεις κλοπών και μία 1 ληστεία, με το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν να υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.