Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 16/01/2019

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη διάσωση δύο ατόμων στην περιοχή Αφέντη Χριστού στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άνδρες, υπάλληλοι κινητής τηλεφωνίας, ανέβηκαν με δικό τους ερπυστριοφόρο όχημα στην περιοχή προκειμένου να επισκευάσουν βλάβη σε κεραία της εταιρίας.

Περί τα 300 μέτρα πριν το σπίτι όπου βρίσκονταν οι κεραίες, το όχημα τους χάλασε με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί και να μην μπορούν να επιστρέψουν.

[custom:google-ads]

Οι δύο υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους και μάλιστα οι ίδιοι επικοινώνησαν με την πυροσβεστική Υπηρεσία και ζήτησαν βοήθεια και για τον απεγκλωβισμό τους.

Φορτηγό του δήμου και πυροσβεστικό όχημα από την περιοχή του Τζερμιάδου έσπευσε στην περιοχή καθώς και ερπυστριοφόρο άρμα με ομάδα διάσωσης 5 ατόμων από την 3η ΕΜΑΚ.

2

 

Λίγο νωρίτερα 3 ασθενής μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με την συνδρομή των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής του δήμου Αμαρίου καθώς λόγω χιονόπτωσης είχαν αποκλειστεί.

Επιχείρησαν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα.

 

Ολοκληρώθηκε 3 ασθενών από το Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής του δήμου Αμαρίου του νομού Ρεθύμνου προς το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, λόγω αποκλεισμού τους έπειτα από χιονόπτωση. Επιχείρησαν 2 πυροσβέστες με 1 όχημα.

 
 

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis