Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 08/12/2019

Μεγάλη επιχείρηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας στήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Μαξίμου 25 σγτην Πάτρα. Σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου μία 89χρονη καλούσε σε βοήθεια, έχοντας πέσει στο πάτωμα χωρίς να είναι σε θέση να μετακινηθεί.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που αμέσως επιχείρησαν να μπουν στο διαμέρισμα στης 89χρονης, χωρίς όμως να τα καταφέρουν αφού η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια σχεδίασαν να μπουν  από τις μπαλκονόπορτες αλλά αυτό ήταν αδύνατον , μίας και τόσο το διπλανό διαμέρισμα όσο και αυτό της ηλικιωμένης ήσαν κλειστά. Έτσι επιστρατεύτηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής και με κλιμακοφόρο όχημα προσέγγισαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης. Άνοιξαν τα ρολά και κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό.

Οι πυροσβέστες μαζί με αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ που είναι εξειδικευμένος σε διασώσεις κατάφερανα να σηκώσουν την 89χρονη. Μάλιστα ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ αστυνομικός Ανδρέας Κάππος επικοινώνησε με συγγενικά της πρόσωπα, καθώς και με τον γιατρό της και ενημέρωσε για το περιστατικό.

Στην περιοχή κλήθηκε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου διακόμισε την ηλικιωμένη στο Νοσοκομείο.

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis