Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:06 | 07/07/2016

Έφοδο στα ερωτικά στούντιο της οδού Βριλησσού στο Πολύγωνο έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έπειτα από τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής καθώς τα δύο τελευταία χρόνια, τουλάχιστον επτά τέτοια στούντιο λειτούργησαν στην περιοχή με μόνο δύο από αυτά να έχουν άδεια λειτουργίας από τον Δήμο Αθηναίων.

Το ίδιο χρονικό διάστημα διάφορες αστυνομικές αρχές είχαν προβεί συνολικά σε 75 συλλήψεις ατόμων, υπευθύνων των στούντιο και εκδιδόμενων γυναικών.

Τέσσερα από αυτά τα στούντιο, δύο στο Πολύγωνο, ένα στο Γκάζι και ένα στο Βοτανικό, τα διαχειριζόταν ένας 31χρονος Έλληνας και η 26χρονη σύζυγός του από την Αλβανία, γονείς ενός μικρού παιδιού. Τα διατηρούσαν ανοικτά παρότι στο παρελθόν είχαν σφραγιστεί αρκετές φορές καθώς δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για άδεια λειτουργίας τους.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη το ζευγάρι, ένας 41χρονος Έλληνας που είχε τον ρόλο του «φύλακα» των οίκων ανοχής, τέσσερα άτομα που διευκόλυναν την λειτουργία τους και έξι αλλοδαπές εκδιδόμενες γυναίκες. Επίσης κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο, 1.600 ευρώ, ένα καταγραφικό μηχάνημα και οκτώ κάμερες που ήταν τοποθετημένες στους οίκους ανοχής για τον έλεγχο των επισκεπτών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για μαστροπεία, διευκόλυνση ακολασίας και παράβαση των νόμων περί εκδιδόμενων προσώπων, περί αλλοδαπών και περί προσωπικών δεδομένων κατά περίπτωση οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

www.huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis