Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:16 | 16/01/2015

 

«Αντιτρομοκρατική» επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής για τονεντοπισμό των ποινικών συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού, εξελίσσεται από το πρωί σε διάφορες περιοχές της Αττικής ακόμη και σε κελιά κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η επιχείρηση είχε ως στόχευση την προσαγωγή ατόμων που σχετίζονται με τον βαρυποινίτη αρχηγό της Greek Mafia, και τους δύο έγκλειστους κατηγορουμένους της απαγωγής του εφοπλιστήΠερικλή Παναγόπουλου.

Προοπτική των ερευνών η «ρωγμή», πληροφοριακού χαρακτήρα ή στοιχείων, που θα οδηγήσει σε τουλάχιστον 4-5 άτομα, τα οποία οι διωκτικές αρχές γνωρίζουν ότι θα συμμετείχαν στην αιματηρή επίθεση και ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού με σκοπό την απόδραση φυλακισμένων Πυρήνων και ποινικών κρατουμένων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προερχόμενες από αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., έχουν γίνει τουλάχιστον 8 προσαγωγές ατόμων, του κύκλου ποινικών επαφών των τριών έγκλειστων βαρυποινιτών.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι συγγενικό πρόσωπο βαρυποινίτη που κατηγορήθηκε για την απαγωγή Παναγόπουλου, και μία δικηγόρος που σχετίζεται με άλλον βαρυποινίτη κατηγορούμενο για την ίδια υπόθεση.

Η επιχείρηση περιελάμβανε και εφόδους σε κελιά συγκεκριμένων κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για κατασχέσεις κινητών τηλεφώνων και ιδιόχειρων σημειώσεων των υπόπτων, προς αναζήτηση επαφών που θα επεκτείνουν τις έρευνες στο «ποινικό κομμάτι» της νεοτρομοκρατίας.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis