Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε οίκους ανοχής της Αθήνας

8 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας σε οίκους ανοχής της Αθήνας

Στις 10-1-2018 το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διενήργησαν ελέγχους για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, σε  4  οίκους ανοχής, σε διάφορες περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Συνελήφθησαν συνολικά  8  άτομα εκ των οποίων  3  άνδρες και  5  γυναίκες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων και της διευκόλυνσης ακολασίας, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων πρόσωπων.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρα και δύο υπηκόους Βουλγαρίας καθώς και μία ημεδαπή και τέσσερις αλλοδαπές διαφόρων υπηκοοτήτων (Ουκρανία, Ρουμανία και Γεωργία).

Επιπλέον, σε βάρος  3  γυναικών (ημεδαπή, υπήκοος Ουκρανίας και υπήκοος Ινδονησίας) συντάχθηκαν εκθέσεις Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων πρόσωπων.

Από την έρευνα στους οίκους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των  290  ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες Δημοτικές Αρχές για την επανασφράγιση των οίκων.

Διαβάστε στο Policenet.gr :  Aπόπειρα απόδρασης - Eπεσαν πυροβολισμοί έξω από την Τροχαία