Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 28/09/2017

Γυαλιά – καρφιά τα έκανε 30χρονος επιχειρηματίας στη Λίνδο με αφορμή την καταγγελία που έγινε για διατάραξη από μουσική σε βάρος του. Ο 30χρονος όχι μόνο επιτέθηκε και εξύβρισε τους αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο, αλλά προκάλεσε φθορές στο περιπολικό που τον μετέφερε στο τμήμα, αλλά και στα κρατητήρια όπου «φιλοξενήθηκε»!
[custom:google-ads]
Τελικά ο 30χρονος, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, όλα ξεκίνησαν όταν προχθές στις 4 τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Νότιας Ρόδου κλήθηκαν να μεταβούν στο ξενοδοχείο του 30χρονου στη Λίνδο για διατάραξη από μουσική. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν εκεί ζήτησαν από τον επιχειρηματία να τους δώσει τα στοιχεία του, κάτι που εκείνος αρνήθηκε, ενώ άρχισε να τους βρίζει και ταυτόχρονα τους εξυβρίζει κακόβουλα και να τους απειλεί.

Μάλιστα ο 30χρονος φέρεται να προσπάθησε να … δαγκώσει και έναν εκ των αστυνομικών, και τότε οι υπόλοιποι επιχείρησαν να τον συλλάβουν, όμως και ο κατηγορούμενος αντιστάθηκε. Ο ίδιος όταν τελικά τον επιβίβασαν μέσα στο περιπολικό, προκάλεσε φθορές χτυπώντας με τα πόδια του το μοχλό των ταχυτήτων , ενώ όταν τελικά έφθασαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια, βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση προκάλεσε ζημιές σπάζοντας με τα χέρια του μία βάση λάμπας φωτισμού των κρατητηρίων.

Επίσης έξω από αυτά έσπασε το αναστημόμετρο με τα κομμάτια αυτού προσπάθησε να σπάσει τα λουκέτα του κρατητηρίου! Τέλος ο 30χρονος έσκισε ένα στρώμα που βρισκόταν μέσα στα κρατητήρια και προκάλεσε ζημιές στην τουαλέτα που βρίσκεται εκεί. Συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου παρίσταται ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής και ως πολιτική αγωγή για λογαριασμό των τριών αστυνομικών ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Πηγή: rodiaki.gr ,   zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis