Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:52 | 04/02/2019

Τον άγριο ξυλοδαρμό του από αστυνομικούς του τμήματος Χαλκίδας καταγγέλλει 38χρονος επιχειρηματίας από την Νέα Αρτάκη.

Ο 38χρονος διατηρεί επιχείρηση στη Νέα Αρτάκη και είναι κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει ότι στις 4:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2019, υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον αστυνομικό - Αξιωματικό υπηρεσίας και τον συνάδελφο του μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας στον 2ο όροφο.
 
[custom:google-ads]

Όπως λέει ο 38χρονος επιχειρηματίας στο eviazoom.gr, μεταφέρθηκε εκεί έπειτα από φασαρία που προκάλεσε σε διαμέρισμα της Νέας Αρτάκης όταν έπιασε την πρώην σύντροφο του να ερωτοτροπεί με άλλον άνδρα. Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες μέρες δεν είχε εκδώσει κάποιο σχετικό δελτίο Τύπου η ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 56χρονου στον Νέο Κόσμο

Όπως τονίζει: «Είχαμε σχέση 9 χρόνια από το 2011. Χήρα η κυρία. Είχαμε μία δουλειά μαζί την οποία διαχειριζόταν εκείνη με αποτέλεσμα να μου αφήσει χρέη περίπου 50.000 ευρώ».

Όπως αναφέρει, ο ξυλοδαρμός από τους αστυνομικούς έγινε λίγο μετά την επίσκεψη της γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα και ενώ ο ίδιος είχε μεταφερθεί εκεί με χειροπέδες.

Ο 38χρονος μόλις την είδε μπροστά του την έφτυσε και την αποκάλεσε ξεδιάντροπη.

Όπως τονίζει μάλιστα μετά το χαστούκι και τις κλωτσιές που δέχτηκε, στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον πέταξαν αιμόφυρτο στο κρατητήριο για ώρες χωρίς να τον πάνε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπως ζητούσε.

'Ύστερα από 8 ώρες περίπου, οι αστυνομικοί – οι οποίοι του κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση, απείθεια και απειλή-, τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος μόλις είδε τα τραύματα του έδωσε εντολή να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για εξετάσεις.

Ο 38χρονος ήδη έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό.

Ακούστε τα όσα καταγγέλλει ο 38χρονος επιχειρηματίας:

Πηγή: eviazoom.gr, enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis