Εποικοδομητικά ανήσυχοι οι αστυνομικοί μας - Αν και είχαν ολοκληρώσει την βάρδια τους ... δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Εποικοδομητικά ανήσυχοι οι αστυνομικοί μας - Αν και είχαν ολοκληρώσει την βάρδια τους ... δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη

Δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικοί του Α.Τ. Ελευσίνας, παρότι ορίστηκαν στάσιμοι σε φύλαξη hotspot, δεν έμειναν μόνο σε αυτό.

Συγκεκριμένα, στις 16/2/2017, περιπολικό του Α.Τ. Ελευσίνας, αποτελούμενο από δύο αστυνομικούς, πήραν εντολή να μείνουν σταθεροί για φύλαξη στη Δομή Φιλοξενίας Ελευσίνας, όπως και έπραξαν.

Είχαν λάβει όλα τα επιβαλλόμενα μέτρα για προληπτική δράση, εντοπισμό τυχόν υπόπτων ατόμων και ομάδων, φρούρηση των εγκαταστάσεων για την αποτροπή δολιοφθορών ή άλλων έκνομων ενεργειών, χωρίς να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις, σε συνεχή επαγρύπνηση και ετοιμότητα. 

Την 05:45 ώρα, ενώ γινόταν αλλαγή βάρδιας, ώστε να σχολάσουν οι ανωτέρο αστυνομικοι, εκείνοι εντόπισαν να κινείται ύποπτα ένα Hyundai Accent μπλε.

Αφού έγινε η αντικατάστασή τους, οι αστυνομικοί προτίμησαν να το ελέγξουν από το να σχολάσουν.

Το ακολούθησαν και το στάθμευσαν επί της Π.Ε.Ο.Α.Κ. και κατά τον έλεγχό του, ανευρέθησαν 958 πακέτα αφορολόγητα τσιγάρα.

Δέσμευσαν τον οδηγό του οχήματος και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ελευσίνας για τα περαιτέρω.

Πηγή: gorganews.gr