Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:59 | 26/12/2015

Ούτε δέκα ούτε πενήντα! 200 κιλά λάδι άρπαξαν άγνωστοι δράστες που «μπούκαραν» σε σπίτι στο Μαζαράκι Αχαΐας το βράδυ των Χριστουγέννων! 

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, ότι είχαν φέρει στην αποθήκη τους το νέο λάδι της χρονιάς, το οποίο όμως έκανε «φτερά». Οι δράστες προφανώς, περίμεναν τους ιδιοκτήτες να τακτοποιήσουν τις δουλειές τους και βρήκαν την ευκαιρία. Δεν περιορίστηκαν όμως μόνο στο λάδι.

Φαίνεται ότι έψαξαν καλά όλους τους χώρους του σπιτιού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν αρπάξει και άλλα αντικείμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σπίτι μπαίνει στο στόχαστρο των διαρρηκτών. Άλλες επτά φορές άγνωστοι το έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» προκαλώντας εκτός απο τις απώλειες και μεγάλες καταστροφές στις πόρτες και τα παράθυρα, τα οποία παρά το γεγονός ότι διαθέτουν συστήματα ασφαλείας τα καταστρέφουν με βαριοπούλες και άλλα εργαλεία. Οι δράστες εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι συγκεκριμένο σπίτι, βρίσκεται σε απομακρυσμένο μέρος και πιο μακριά από τον οικισμό του Μαζαρακίου και αποτελεί γι αυτούς εύκολος στόχος.

Διαβάστε περισσότερα στο tempo24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis