Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 11/05/2017
Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα καλπάζει και θα έπρεπε να διατίθεται κάθε μέσο για την καταπολέμησή της, εμείς ακόμη μιλάμε και ζητάμε τα αυτονόητα. Με φθαρμένες στολές επταετίας και σκισμένες μπότες έχουν μείνει οι δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης παρέα με δεκάδες ακινητοποιημένα δίκυκλα. Πολλά από αυτά μένουν για εβδομάδες σε ακινησία ακόμη και για μια μπαταρία, καθώς και για άλλες μικροβλάβες λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. Σε αυτή την κατάσταση δεν είχαμε φτάσει ποτέ άλλοτε.
Χωρίς αντικατάσταση υλικών και με την πολιτεία απούσα, οι ήρωες αυτοί καλούνται καθημερινά να πατάξουν την βαριά εγκληματικότητα. Εφτά και πλέον έτη με τις ίδιες στολές και τις ίδιες μηχανές με τις δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, υλικά τα οποία αν μη τι άλλο και πολύ άντεξαν. Καμία κίνηση αντικατάστασης τους πάρα μονάχα απαιτήσεις για ακόμα πιο εντατική αστυνόμευση.Το ερώτημα προς τους αρμόδιους είναι ένα και δυστυχώς τείνει να γίνει διαχρονικό: πώς θα προστατεύσουμε τους πολίτες, όταν δεν έχουμε τα μέσα για να το πράξουμε αυτό;
Επιτέλους εκεί στο υπουργείο ακούει κανείς; Κύριοι στην ασφάλεια δεν χωρούν εκπτώσεις και αλχημείες. Αφού δεν μπορείτε να τους δώσετε το μισθό που αξίζουν, τουλάχιστον δώστε τους τα υλικά που προβλέπονται από τις δικές σας διαταγές να χρησιμοποιούν, για να σταματήσουν να βάζουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Θωρακίστε και εξοπλίστε τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Θεσσαλονίκης, οι οποίοι πολλές φορές σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους, ώστε να μπορέσουν κι αυτοί με την σειρά τους να προστατεύουν την κοινωνία.
 
 
 
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis