Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 06/06/2018

Απογευματινές ώρες εχτές 5/6/2018 τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Ρουμανίας έκλεψαν εντός του συρμού του μετρό της Ακρόπολης πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και κάρτες τραπέζης από ζευγάρι τουριστών χωρίς να τους αντιληφθούν.

Εν συνεχεία Οι δράστες επιχείρησαν με την κλεμμένη κάρτα τραπέζης να κάνουν ανάληψη μετρητών από τράπεζα επί της οδού Ηλία Ηλιού στον νέο κόσμο.

Για κακή τους τύχη ο ιδιοκτήτης της κάρτας ενημερώθηκε μέσω e- mail από την εταιρία για προσπάθεια ανάληψης χρημάτων από την εν λόγω τράπεζα.

[custom:google-ads]

Εξερχόμενοι από το μέτρο οι τουρίστες ενημέρωσαν περιπολικό της Άμεσης Δράσης το οποίο διερχόταν από το σημείο.

Άμεσα το πλήρωμα ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και ύστερα από άμεση κινητοποίηση και καταφθάνοντας περιπολικά της Άμεσης Δράσης στο σημείο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, τα άτομα εντοπίστηκαν επ αυτοφώρω να ενεργούν ανάληψη χρημάτων με την κλεμμένη κάρτα.

Τα άτομα συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό ένεκα της ανάληψης χρημάτων, η κλεμμένη κάρτα χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν στους τουρίστες.

Τα άτομα οδηγήθηκαν στο Τ.Α Συντάγματος το οποίο και ενεργεί προανάκριση και ερευνά την πιθανή εμπλοκή των ατομων και σε άλλες παρόμοιες εκνομες πράξεις.

Όλα αυτά σε μια περίοδο αυξημένης τουριστικής κίνησης και σε μια περιοχή με συχνά τέτοιου είδους φαινόμενα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis